صينية بطاطس بالسمك من مطبخ عين التسنيم بالصور
جايبة لكم انهردة طبق لذيذ وحلو للرجيم كالعادة
المقادير
سمكة كبيرة اى نوع تفضليه
انا استعملت حوت او درج لانه ما فيهوش دهون خااااااااالص
-بصلة مقطعة شرايح -طماطمة مقطعة شرايح
-تتبيلة من ثوم مدقوق بالفلفل الاخضر وكمون وزنجبيل مطحون وملح
اعواد كرفس مقطع صغير جدااااااااا
2 ليمونة
معلقة زيت كبيرة
الطريقة
نرص البصل المقطع فى صينية وفوقه الطماطم المقطعة
ونرص فوقها شرايح البطاطس
ونجيب السمكة نعملها فتحااااااات او شقوق كبيرة بالميل
زى الصورة وتكون الفتحات من الناحيتين ونحشى الفتحات دى بالتتبيلة اللى مجهزنها وباقى التتبيلة على البطاطس زى الصورة كدة
ودى صورة من قرب:: شكلها يشهى
ونرش عليها عصير ليمونة والليمونة التانيو نقطعها حلقات ونزين بيها السمكة
وعليها رشة من البهارات الجافة اللى حطيناها على الثوم ونرش كمان معلقة الزيت على السمكة والبطاطس ولو سبراى يبقى افضل انا استعمله
ونغطيها بورق فويل ونخلها الفرن بنغطيها علشان البطاطس مش تنشف من الفرن ودة شكلها بعد ما تستوى
وصورة من قرب تفتح النفس
ممكن تقدميها مع خبز او ارز
لكن انا علشانالرجيم كلتها مع سلطة بس
ويااااااااارب تعجبكم
وتاكلوها بالف هنا
جايبة لكم انهردة طبق لذيذ وحلو للرجيم كالعادة
المقادير
سمكة كبيرة اى نوع تفضليه
انا استعملت حوت او درج لانه ما فيهوش دهون خااااااااالص
-بصلة مقطعة شرايح -طماطمة مقطعة شرايح
-تتبيلة من ثوم مدقوق بالفلفل الاخضر وكمون وزنجبيل مطحون وملح
اعواد كرفس مقطع صغير جدااااااااا
2 ليمونة
معلقة زيت كبيرة
الطريقة
نرص البصل المقطع فى صينية وفوقه الطماطم المقطعة
ونرص فوقها شرايح البطاطس
ونجيب السمكة نعملها فتحااااااات او شقوق كبيرة بالميل
زى الصورة وتكون الفتحات من الناحيتين ونحشى الفتحات دى بالتتبيلة اللى مجهزنها وباقى التتبيلة على البطاطس زى الصورة كدة
ودى صورة من قرب:: شكلها يشهى
ونرش عليها عصير ليمونة والليمونة التانيو نقطعها حلقات ونزين بيها السمكة
وعليها رشة من البهارات الجافة اللى حطيناها على الثوم ونرش كمان معلقة الزيت على السمكة والبطاطس ولو سبراى يبقى افضل انا استعمله
ونغطيها بورق فويل ونخلها الفرن بنغطيها علشان البطاطس مش تنشف من الفرن ودة شكلها بعد ما تستوى
وصورة من قرب تفتح النفس
ممكن تقدميها مع خبز او ارز
لكن انا علشانالرجيم كلتها مع سلطة بس
ويااااااااارب تعجبكم
وتاكلوها بالف هنا